Conference

Agenda



09.30 – 09.50 Pre-Event Virtual Networking 
09.50 – 10.00 Καλωσόρισμα, Έναρξη Συνεδρίου & Τοποθέτηση

Κωνσταντίνος Μάντζιος, Επιστημονικός Συνεργάτης , Boussias Communications

10.00 – 11.00

Session # 1: Food Safety Challenges in Times of a Pandemic

Συντονιστής:
Κωνσταντίνος Μάντζιος,
Επιστημονικός Συνεργάτης , Boussias Communications
Government Speaker Φωτεινή Αραμπατζή, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
“Η Ασφάλεια των Τροφίμων στην εποχή του COVID 19”

Βάσω Παπαδημητρίου, Γενική Διευθύντρια Σ.Ε.Β.Τ

“Mitigating the business risks of Covid-19 in a production site”

Νίκος Φαραντούρης, Διευθυντής Εργοστασίου ΑΥΡΑ , Coca-Cola Τρία Εψιλον

“Η συμβολή των Συστημάτων Διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων στην αντιμετώπιση κρίσεων (COVID 19)”

 Γιάννης Κακός,Food Safety Expert, Μέλος Πανελλήνιας  Ένωσης   Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων

11.00- 12.15

Session # 2:   Inspect What You Expect

“Η επίδραση και η διαχείριση της πανδημίας Covid-19 στην εστίαση”

Χριστίνα Πάνου,  Quality Assurance Director, Όμιλος Εταιριών Εστίασης Goody’s / Everest

“Επιδημιολογική επαγρύπνηση και ασφάλεια τροφίμων”

Mαρία Γκουραμάνη, Quality Assurance Manager, Facilities Hygiene & Food Safety Department, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

“Strategies for Food Safety at L’Artigiano”

Στέργιος Οικονόμου, Διευθυντής Λειτουργίας, L’artigiano Italian Food Delivery Chain

Keynote Speaker “Why are Sustainable Food Systems needed in a post-COVID world?”

Nathalie Chaze, Director for Food Sustainability, Directorate General for Health and Food Safety, European Commission

12.15 – 12.40  Break – Virtual Networking Break

12.40 – 14.00

Session #3: Good Manufacturing Practices for Food Safety

Συντονιστής:
Κωνσταντίνος Μάντζιος,
Επιστημονικός Συνεργάτης , Boussias Communications
“Η Ασφάλεια τροφίμων μέσα από τον ρόλο της Βιομηχανίας τροφίμων στη Στρατηγική της ΕΕ F2F

Ρόδιος Γαμβρός , Επιστημονική Επιτροπή , ΣΕΒΤ

“Food Safety in the Frozen Vegetable Industry”

Χρήστος Μουρτζιόπουλος, Διευθυντής  Διασφάλισης Ποιότητας  Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε

“Ασφάλεια Τροφίμων σε καθετοποιημένη πτηνοτροφική παραγωγή: προκλήσεις και ευκαιρίες κατά την διάρκεια της πανδημίας”

Απόστολος Πατσιάς, Υπεύθυνος Μικροβιολογικού-Χημικού Εργαστηρίου, Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός ΠΙΝΔΟΣ

“Ασφάλεια Τροφίμων και Ανάπτυξη Προμηθευτών”

Γεώργιος Παπαγιανόπουλος, Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας,  ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε. Ελαιουργικών Επιχειρήσεων & Τροφίμων

14.00- 14.20 Break – Virtual Networking Break

14.20 – 15.30

Session #4: The Food Safety of Tomorrow

“IoT & Big Data for Food Safety”

Νάνσυ Αλωνιστιώτη, Αναπλ. Πρόεδρος Τμ. Πληροφορικής και Τηλ/νιών, Αν. Καθ. Τμ. Πληροφορικής και Τηλ/νιών, ΕΚΠΑ

“Improving Food Safety & Traceability through blockchain” 

Μαρίνος Ξυναριανός, Chief Digital Officer – FintelioX Director, Crowdpolicy

“Nutrition & Health Claims: the new signposts dictating the future legal framework for Food”

Ιωάννα Μιχαλοπούλου, Health, Pharma, Food & Life Sciences Specialist

Closing Keynote Speaker “How regulators support food safety and food security in a pandemic and beyond”

Colin Christmas, Managing Director, EAGLE Certification Group

15.30 – 15.40 Ολοκλήρωση Εργασιών Συνεδρίου

Επικοινωνία


Συμμετοχές
Θανάσης Κωνσταντόπουλος , T: 210 6617777 (εσωτ. 228), Ε: [email protected]

Χορηγίες
Μπέσσυ Μπουτεράκου, Τ: 210 6617777  (εσωτ. 155), Ε: [email protected]

Περιεχόμενο
Κωνσταντίνος Μάντζιος, M: +30 694 888 9080, E: [email protected]

Boussias Communications

  Κλεισθένους 338, 15344, Γέρακας, Αττική, Ελλάδα
  +30 210 6617777
  +30 210 6617778
  www.boussias.com